WAT ZEGGEN ANDEREN?

"Ik ben blij met het energieadvies van EBA. Dit wijst me op de punten waar ik energie mee kan besparen. Door een goed advies heb ik doelgericht kunnen besparen. Mijn woning uit 1685 in Amsterdam heeft nu een energielabel B (!) door lage temp. wandverwarming en optimale isolatie."

Rynja, Amsterdam
 
"Het aanschaffen van zonnepanelen werd een stuk eenvoudiger door het advies van Ecobouwadvies"
 
Dick Sijtsma, Utrecht
 
"Graag dank ik je hartelijk voor het succesvolle traject rond de woningisolatie. De samenwerking was ook bijzonder prettig. Ik zou graag wat reclame voor je willen maken. De vloerisolatie is een enorm succes, ga je die nu ook aan anderen adviseren? We hopen natuurlijk op een witte Kerst en wij zitten er dan in ieder geval warmpjes bij!."
 
Frits Sobels, Baarn
 
"Eindelijk krijgen we geld terug van onze energieleverancier! Het koste even wat inspanning maar door je goeie begeleiding en prettige partners is ons verwarmingssysteem beter ingeregeld, draait onze airco als een zonnetje en is er door een betrouwbare partij gevelisolatie en HR-glas aangebracht. Succes met je bedrijf!"
Kruize, Bilthoven
 
Prima bedrijf, goeie prijs, snelle service voor energielabels en maatwerkadviezen in Amsterdam.
 
Bouwnet, Amsterdam
 
"Ik woon al vele jaren in een matig geïsoleerd romantisch chaletje midden in een bos Toen ik het maandelijkse termijnbedrag voor 2010 van mijn energiebedrijf kreeg voorgeschoteld, schrok ik me rot. Daar gaat m'n AOW! Via Eco Bouw Advies kreeg ik een energieadvies op mijn huis. In al die 40 jaar dat ik hier woon, heb ik nog nooit zó'n zinvol, begrijpelijk, effectief en kostenbewust advies gekregen. We gaan alles uitvoeren. En weet je wat het mooiste is? Ons huis krijgt een geweldige 'boost'. En wij ook!"
 
J. vd Zee, De Bilt
 
“Helder in zijn adviezen, gebaseerd op een brede kennis en een open oog voor alternatieve oplossingen!”
 
Van Offeren, Bosch en Duin
 
"In tijden als deze, waarin we ons allemaal weleens afvragen of ons gas- en elektriciteitsverbruik niet lager kan en we verdwaald dreigen te raken door verhalen over innovaties en subsidiemogelijkheden, heb ik moeten vaststellen dat gewone CV-installateurs er nog lang niet aan toe zijn om goed en onafhankelijk te adviseren om compleet aan te kunnen bieden. Via het Energiekantoor kwam ik in aanraking met Reinoud van der linden. Hij heeft de tijd genomen om zich in mijn situatie en mijn wensen te verdiepen. Resultaat: als eerste stap een deskundig en professioneel advies op maat, waarmee ik terug ben op bekend terrein: berekening van rentabiliteit en het nemen van investeringsbeslissingen. Bij de realisatie van mijn plannen voor een moderne betrouwbare installatie, denk ik opnieuw van Reinouds kennis van zaken te kunnen profiteren om straks eigenaar van een vrijwel energieneutrale woning te zijn."
 
Klopping, Bosch en Duin
 
"In aansluiting op uw bezoek op 15 april jl. en ons overleg van de afgelopen dagen dank ik u hartelijk voor de door u uitgebrachte rapportage en verstrekte adviezen met betrekking tot het energieverbruik van mijn woning in Bosch en Duin. U heeft mijn vrouw en mij veel inzicht verschaft in de opbouw van ons energieverbuik en u heeft praktische suggesties gedaan waar en op welke wijze wij met behoud van ons woonconfort energie zouden kunnen besparen. Daarnaast heeft u ons ook geïnformeerd over mogelijkheden om subsidie aan te vragen en ons adressen verstrekt,waar wij energiezuinige verlichting kunnen aanschaffen. Met uw onderbouwde adviezen en aanvullende informatie heeft u ons zeer geholpen bij het nemen van maatregelen, waarmee wij de energienota in de toekomst kunnen verlagen en de energie-index van onze woning kunnen verbeteren."
 
Van Doorn, Bosch en Duin
 
"Ieder jaar vele euro's moeten bijbetalen maar dank zij de Wattcher hebben we de elektriciteit rekening nu onder controle! U heeft mij zeer geholpen bij het achterhalen van de grootverbruikers. Nu ook alle buitenlampen Led zijn hoop ik nog minder te hoeven betalen."
 
De Wit, Den Haag