PARTICULIER

In 2008 ben ik met Ecobouwadvies begonnen om particulieren te helpen met het energiezuinig maken van hun woningen en ze te adviseren over hoe ze dat op een slimme en efficiënte manier zouden kunnen doen. Ik merkte in mijn omgeving namelijk dat veel vrienden, buren en kennissen goede bedoelingen hadden maar vaak verkeerde beslissingen namen op het gebied van energiebesparing. Puur en alleen omdat ze door de bomen het bos niet meer zagen. Alle aannemers of installateurs die ze om advies vroegen hadden zo hun eigen voorkeuren, waren niet onafhankelijk van fabrikanten of producten en spraken elkaar bovendien vaak tegen.

Ondertussen heeft de duurzaamheid een steeds grotere vlucht genomen en is het bos alleen maar groter en voor veel mensen helaas ook nog onoverzichtelijker geworden. Het aantal isolatie materialen en ecologische bouwmaterialen is enorm toegenomen. Daarnaast zijn PV zonnepanelen al bij de bouwmarkt te koop en heeft iedereen wel over Nul op de Meter en energieneutrale woningen gehoord.

Wilt u een integraal overzicht van de energetische kwaliteit van uw woning op bouwkundige en installatie technische aspecten dan kan Ecobouwadvies u helpen. Wilt u een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies? Neem dan contact met mij op. Dan geef ik u eerst telefonisch een indruk van mogelijke adviezen. Mocht u dat bevallen dan maken we een afspraak voor een huisbezoek. Vaak kan dat vrijblijvend. Vertel me uw wensen, ervaringen, eerdere adviezen en ik help u verder. Of zoals een klant het onlangs zei; ik wil misschien nu nog geen warmtepomp, maar ik wil wel zeker weten dat ik nu geen mogelijkheden in de toekomst uitsluit.

Ook benieuwd naar energie besparen? Neem contact op.

Zolder isolatie