E-QUICKSCAN

De E-Quickscan identificeert de mogelijkheden om direct energie te besparen zonder dat u hier investeringen voor hoeft te doen. U kunt deze maatregelen meteen toepassen en bespaart dus vanaf dag één.

Hoe werkt de E-Quickscan?

Onze adviseur komt bij u thuis voor een Quickscan op maat. Hij bekijkt uw huidige woonsituatie en energieverbruik. In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze adviseur uw wensen, ervaringen en krijgt u inzicht in mogelijke energiebesparende maatregelen.
In een heldere aanbeveling krijgt u vervolgens een overzicht van de meest rendabele energiebesparende maatregelen. Dit zijn de ‘quick wins’ die gemakkelijk zijn te realiseren en niets of weinig kosten. Mogelijkheden lopen uiteen van isolatie tot de aanschaf van spaarlampen of stroommeters etc.
Bij alle maatregelen wordt een indicatie van kosten en besparing gegeven.
Een E-Quickscan kost € 298 inclusief BTW. EcoBouwadvies garandeert u dat de besparingen hoger zijn dan deze kosten. Gelijk energie besparen?

Energie Maatwerkadvies

Voor lange termijn investeringen kunt u een een gedegen Energie Maatwerkadvies aanvragen.

"Wij zijn de laatste tijd bewuster gaan nadenken over energiebesparing zonder dat het comfort binnen onze woning, uit 1907, daaronder te lijden zou hebben. De adviseur van Ecobouwadvies heeft middels een Energie Quickscan een duidelijk rapport opgesteld, waarin door middel van eenvoudige- tot ingrijpende aanpassingen de nodige besparingen kunnen worden gerealiseerd. .. Het is bijzonder zinvol om vóór u gaat starten met een verbouwing of een nieuw te bouwen woning laat ontwerpen ook een advies in te winnen van een onafhankelijke adviseur als Ecobouwadvies. Deze denkt aan zaken waar de meeste aannemers/installateurs nog niet bij stil staan."

L. van Zwetselaar, Bosch en Duin"